lördag 12 maj 2012

SISTA INLÄGGET

Jag lägger nu ner bloggen ppga att jag lovat mina föreldrar att skaffa en bättre odeprimerande blogg.
Jag kommer fortsätta att blogga lika mycket på den andra bloggen, fast om andra saker, inte lika privata om man  kan säga så.
Så till alla er. Hejdå och tack för att ni varit så lojala förljare! Hoppas ni fortsätter följa mig!

http://friillan.blogspot.com är min nya blogg.

Hejdå.
Kommer sakna denna blogg.

9.19

Tror Sara sover. Ligger själv och messar lite med pappa. Är så fucking glaaaaad! För allt gick bra igår och jag jag ska hoppa Qincy idag!!!  Dör säkert, haha.


torsdag 10 maj 2012

7.09

Godmorgon. Sitter i bussen och typ bloggar. Det luktar piss som vanligt. Vill spy.
Taggar att Sara ska sova över idag! Blir awesome.

Upptäckte nu att mina byxor e för breda, men för korta?! Stört.

Well, orkar inte blogga mer så vi höres väll ikväll! Eller senare. Bilden bjuder jag på :)


19.03

Har hittat min avslutingsklänning nu!
Sådär lagom Linneig! Om jag blonderar håret till dess blir det typ perfa! :)

18.28

Jag måste städa. För imorgon kommer min allergiska vän och ska sova över (FIRST TIME!) och jag taggar som fan. Får inte förstöra det här nu.
Men men. Kanske har tröttnat på min nya header redan. Har inte bestämmt mig än.
Min statestik har ökat KRAFTIGT de senaste dagarna :D Skit kul att se.

Dagen japp...

Min dag har varit skit som alla andra dagar. Mamma typ stalkar mig på sms... Haha trevligt, hon är ju den enda som messar så trevligttrevligt.
Jag ahr haft så KRAFTIG mensverk (oj jag skriver att jag har mens på min blogg vad ska ni göra döda mig eller? jag e fan oxå mänsklig!) så jag och Emelie fik gå till skolsyster o ta panodil båda två. Mysigt.
Men sen släppte det lite som tur vad. Panodil smakar bäver hur nu det smakar.
BLÄ glömde min so läxa hemma... mysigt. Får göra klart dne på morgonen bara. Måste förkorta min text så jag slipper stå framför klassen och snacka om nån mördare så länge. Känns weird.

Men iaf... Måste städa och göra klart min engelska läxa.

JUSTE! Höll på att glömma! Min lärare typ mobbar mig. xD
Hon glömde mig när vi räknade upp klassens tjejer, och gav mig inget papper ochb har inte gått igenom mitt prov med mig än( jag e den enda kvar xdddd)
Hur glömmer man mig? Så lik en kille kan jag väll endå inte vara???!!!

Vinterbild på mops yeeeey!

15.56

Förlåt att jag bloggat dåligt och detta blir allt en kort bloggning allt. Vi har bensträckare nu. Nån jävel på hemligt har ringt mig under hela lektionen så läraren såg inte så glad ut. Måste ringa lisa nu... Ses.

På bilden ser ni mina rosa streck på jeansen. Ritat dom sj :D


onsdag 9 maj 2012

20.29

Tyska plugg...
Snygg där va?
Nä men seriöst nu ger jag upp.

tisdag 8 maj 2012

8.12

Dododo idag duger jag inte dodododo dom har suttit brevid mig och plågat mig i en kvart nu dodododo jag orkar inte mer dododododo!!!!!!!


7.29

Godmorgon. Nu är jag påväg till skolan. Det suger seriöst. Jag har typ inte sminkat mig idag och inte fixat håret ett skit. Så ser lite ut som... En ofixad sak idag. Idag är det onsdag som betyder jobbiga cp lektioner. Orkar nog inte hela dagen men man får ju försöka åtminstånde. Lyssnar på adtr, riktigt bra musik att spela på morgonen ;)


16.18

Saker ni inte vet om mig.
Jag har 2 katter
Jag har fobi för fötter
Jag får ångest av att se duvor
Jag drömmer mardrömmar varje natt.
Jag har haft en häst.
Jag älskar lakrits.
Jag har en konstig dialekt.
Jag är ful
Jag är tjock.
Jag är äcklig.
Jag har en studsmata.
Jag är hyfsat bar på att sjunga.
Jag vill ha en röd klänning på skolavslutningen.
Jag har varit alergisk mot socker.
Jag älskar kladdkaka.
Jag bloggar (nähe?)
Jag har varit fjortis, kan ni tro det?
Jag fyller 9 juni.
Jag bloggar näste gämt från mobilen.
Jag hatar bebisar.
Jag har en Samsung Galaxy Mini och den suger men duger.
Jag har ingen egen dator.
Jag älskar hästar.
Jag går på gunnorps ridläger.
Jag har en mun.
Jag kanske ska färga håret lila till sommaren.
Jag hatar att bada i kallt vatten.
Jag är ful (2)
Jag nördar howrse!
Min pappa heter Björn.
Jag tränar agility.
Jag tränar hunddressyr.
Jag har 3 vänner.
Jag har facebook.
Jag har dayviews (@ 0wYe4h)
Jag länkar bara min blogg på dv.
Jag har underskåp.
Jag har skåp 288.
Jag är 152 cm lång (kort alltså!)
Jag väger 50 kilo (fet alltså)
Jag har en awesome vägg.
Jag har egen tv (tjocktv)
Jag har ögon.
Jag vill ha en tinker.
Jag brukar göra pannkakor hemma.
Jag har ett favoritträd jag brukar sitta i.
Min katt heter Selma.
Jag har 156 vänner på dv.
Jag vill vara glad.
Jag andas.
Ibland vill jag inte kunna andas.
Jag ska skriva en sak till.
Jag orkar inte mer.

16.02

Hej. Nu sitter jag hemma vid datorn hos pappa och har fetat i mig flingor. Måste göra läxan till lydnadsbajssaken och jag tycker det är så sjukt tråkigt så jag börjar fundera på att skylla på att jag har haft för många läxor i skolan. För jag fattar värkligen inget.
Blir nog att sova över med Sara för första gången på fredag. Kommer nog bli najs allt. Tycker dagen har varit piss. För idag var "den ena" sjuk idag så du dög jag igen helt plötsligt till "den andra" och det e fett stört kan hon inte bara gå foreveralone då så att hon får känna hur jag har det? Nej. För hon vill inte värka som ett mobboffer och det e fett stööööörrrtttt!
Men imorgon kommer jag väll inte duga igen. Bäst det. För sen när "den där" iggar mig så kommer jag bara bli så pissförbannad endå och typ... dö. Eller iaf skolka för att jag inte kan tänka. Nä, jag skolkar inte. Jag skoja bara.´
Vill seriöst inte mera nu. Kan alla inte bara låta mig va? Ångest.


Btw, va tycker ni om min nya header? Ganska najs va?

måndag 7 maj 2012

19.52

Hej. Jag heter Linnea. Som  om ni inte redan visste det. Jag tänkte ta och berätta lite om mig. Haha tror aldrig jag riktigt gjorde det från början, bara all in in my vardag typ...
Men jag heter Anna Linnea Svensson och är 13 snart 14 år gammal. Jag bor i motala (typ) och har 2 hundar och en familj. Jag har 3 vänner. Och dom känner jag att jag inte kan lita på till 100%. Jag har min egen still och tar allt som det kommer. Tyvärr så räcker inte det till och blir oftast lämnad kvar.
I bloggen läser ni om min skitjobbiga och hårda vardag. Om den hårda sanningen. Om mardrömmen som blev sann.
Lite random bild...

15.22

Godag kära bloggläsare. Idag var jag nära mitt sammanbrott. På tyskan så vart jag så himla trött på skolan och allt och alla, så jag struntade såklart i att hålla på med grammatiken och la huvudet på bänken och ville bara tjuta och skrika. Inte bara för att jag hatar tyskan ofc. För att jag hatar denna värld och vill ha den som vi hade den förr. Jag fixar inte fler hinder, ge mig en rak väg!
Men sen så stack jag och Emelie iväg till konstgräs plan och hade hur kul som hellst. Men såklart så kunde jag inte fortsätta vara ett nervöst freak helt. Tankarna kommer nog förfölja mig tills jag somnar inatt.
Det var meningen att jag och en vän skulle va idag, hon e min granne. Men hon värkar hellre vilja va med min syster och hennes vän en mig så jag lämnade de på busshållplatsen och gick hem. De har säkert inte märkt nått.
Men tror jag tar mig en lång promenad med min lilla vove och rensar ut alla skit ur hjärnan ett tag. Bloggar säkert mera ikväll. Men det återstår att se.
Några veckor gammal bild jag hittade på mig och min fina mops. Ha det bra.

söndag 6 maj 2012

16.04

Sitter hemma vid datorn och deppar. För imorgon är det måndag och jag vet inte om jag klarar en hel vecka i skolan till. Kan det inte bara bli sommarlov?! Nej, för skolverket är dumma i huvudet och tror att vi bli smartare av att bara sitta i skolan och inte göra något, bara längta till skolan. Dom kan gå och ta sig tycker jag. Asså undra hur många skolelever det finns som älskar skolan? Inga tror jag. Men nått mvg barn måste det ju finnas som värkligen avgudar bajsskolan. Hur man nu kan göra det.

Va hos farmor och åt lite söndagsmiddag hos henne med familjen. Hur är det i skolan då Linnea? Bra. Har du några kompisar? Ja. Går det bra med läxorna? Ja. Jag ljuger så bra.
Nu skulle dom gå och se när min kusin på typ 4 år skulle ha gymnastikuppvissning men jag orkar värkligen inte låsas vara trevlig eller låsas att det är bra. Jag orkar värkligen inget. Så jag stannar hemma.
Vill bara sluta ljuga och säga som det är. Då så gör dom väll mitt liv till ett helvete istället och ringer runt till mina kompisar och gör det ännu värre eller ringer bup eller vafan vet jag man vet aldrig va vuxna kan hitta på. Bäst att fortsätta ljuga alltså.
Min mamma vet det mesta. För henne kan jag lita på. Önskar att hon bara kunde hämta mig nu så jag kan få ta det lungt och bara sova i timmar och glömma allt.
Men hon kommer om 2 timmar. Och då kommer jag vara ensamn för det mesta men får av nån anldening ingen ro i detta hus! Gash.
Men nu ska jag väll ut. Orkar inte sitta inne och deppa mer. Ska ut på en promenad eller läsa lite i solen. Försöka glömma att imorgon då jävlar e det måndag igen.
Fett och mongobild. Ha de!

lördag 5 maj 2012

23.17

Sitter och spelar wii med syrran. Äger ut henne. Mer har jag inte att säga. Sovgott!!!

Qincy<3


23.16

Vila i frid Vince. Vet inte om du kommer hinna se det här, men jag och många andra hoppas att du ångrar dig och stannar hos oss! Vi har knappt hunnit lärt känna varandra. Men jag kommer sakna dig endå!!!<3
Hoppas det är okej om jag lånar bilden för du är så sjukt vacker!<3
Hejdå.

* 23.47 Senare läste jag lite och det värkar inte alls bli idag:D<3*


11.30

Gomorgon eller va man kan säga. Klockan är ju halv 11 och jag vaknade faktiskt relativt tidigt, klockan 9. Sitter och dreglar och skrattar åt lillabloggens videos ännu en gång. Härligt.
Well idag ska jag rida små söta pollar o träffa mina vänner, hundarna. Nä skoja. Så foreveralone är ajg inte. Klart jag har vänner på ridskolan! Typ ett par. MEN JAG ÄLSKAR DOM<3
Jag tycker att jag borde sluta blogga på dne här bloggen. Fast det har typ blivit ett beroende och jag kan inte sluta! Och om jag slutar blogga blir inte ni så glada heller va?
Har ingen bra bild ute på mig själv just nu. Vet inte om jag har lagt upp denna söta bild på Scrollan och mej som börjar bli relativt gammal nu.  Men här har ni den:
Tittade i blogg arkivet att jag visst lagt upp den... Favorit i repris ^^
Loggar in på skype för att se hur många som e online. Inga. Typ 5 tråkiga och sen Lisa.
Nån gång ska jag lägga ut 10 saker ni inte visste om mig. Men den dagen är inte idag. Eller kanske, ni får se vad som dyker upp ikväll.
Menmen... Ha det bra nu ska jag städa fan va kul för mig då! Men det e bara lite så jag tror jag överlever dödsdommen.

fredag 4 maj 2012

Upphittad gästblogg från min syrra...

Hej allihoppa!
Nu är det hämd..
LINNEA ÄR DRYG, NI SOM LÄSER DET HÄR KMR KKE INTE TROR MIG MEN SÅ ÄRE. TRO VAD NI VILL ERA MOOONGOS. Nemen seriöst.
Nu slutar vi, jag och nadja äger ut linnea fett mkt, (trollface)
Hehe, hon säger att vi är hennes förebilder :3
Tack nea, att du lämnade det häruppe! ":)"
Besök Lisas blogg (neas syster): Awwi.devote.se
Besök Nadjas blogg (lisas kompis): littleloveme.blogspot.se
Ha det bra alla bajjskorvar! <3


(Linnea här, måste lära mig logga ut)

18.56

Hej stalkers. Sitter foreveralone hemma och tjurar. Kollar in lite bloggar och redigerar bilder. Dagen har INTE varit lika bra som igår. Usch. Efter 2 lektioner gick min knapp på min tröja söner så gick med en jävla säkerhetsnål i bröstet för att hålla ihop skjortan. Mobbat. Men det e ju vad jag typ e så...
Emelie ville vists inte va :c Ingen vill va. Men jag har mina internet vänner som är så pöta så.

Hittade en låt på youtue som handlade om mitt liv. Lyssna noga:
Jag har tänkt på en sak. Va finns det för mening att skratta åt en människa man inte känner? Vet ni igentligen hur den männsikan mår? Och hur mycket sämre alla mår om någon skrattar åt en? Ta åt er.

Har inte bestämmt mig om jag vågar... men kanske ska färga håret med denna färg till sommaren eller om jag blonderar det :)

Och idag kom sweden rock shop och gissa vad dom hade?! JO EN SUPERSNYGG DOMO TRÖJA JAG SKA FÅ I FÖDELSEDAGSPRESENT AV PAPPA I SOMMAR! :D

Bild från när jag gick till skolan och typ... ja satte mig på en sten och frågade mig själv om jag skulle orka med dagen. Och vips så vart det egobilder.
HA DET BÄTTRE ÄN JAG!<3


torsdag 3 maj 2012

07.39

Hejsan världen. Ska dagen bli lika underbar som gårdagen montro? Det hoppas säkert jag. Och det blir awesomesåsigt om Emelie o jag ska va :)

Har precis ätigt frukost bestående av en rostad macka och lite flingor och sen bubbelvatten :3 Så e proppmätt nu. Perfekt timing att plugga lite romariken och årtal och annat skit.

Bloggar från datan nu OOO SPÄNNANDE!

Bloggar säkert lite mer ikväll eller senare på dan. Har inget att berätta om just nu.

Men för att jag för en gångs skulle bloggar från datan, här har ni en av världens bästa och vackraste låtar. Bfmv, jag älskar er typ<3 Hejdå.




22.15

Sitter o kollar in nyheterna med pappsen. Han lärde mig lite bas förut haha... Ska lära han lite gitarr som tack nån dag :)
Emelie o jag kanske ska va imorgon o ha fredagsmys ^^.
Har kastat frisbee me Lisa och jag sög men hon lärde mig. Tackar systern min :).

Som ni märker har det varit en bra dag för mig. Hoppas ni med haft det bra. Gonatt stalkers. Älskar att statestiken skutigt i höjden fast jag aldrig längre länkar. Ni gör mig på så bra humör.

Så jag har en fråga som ni säkert kommer igga men man får ju hoppas att några svarar iaf.

Varför läser just du min blogg??? :)


12.30

Sitter foreveralone utanför matsalen. Börjar vänja mig med att va ensamn. Jag vet precis vart man kan sitta där ingen lägger märket till mig. Jag vet vad man kann hitta på om man blir rastlös. Jag vet det mesta. Sara kommer om en halvtimme o då kan man iaf få hänga med nån.

Matteprovet gick bra iaf.

Mer kan jag inte säga än. Hejdå.


onsdag 2 maj 2012

7. 26

Va jag tråkig som inte bloggade igår? Tänker inte komma me några bortförklaringar. Jag orkade bara inte.

Matteprov idag då. Har knappast pluggat. Hoppas det ska gå endå.

Står o väntar på att bussen ska komma. Mysigt det allt. Jag sova faktiskt något bättre inatt. Det är ju positivt.

Igår va det som ja sa. Jag dög inte åt dom. Nu skiter jag i det här. Det spelar ju endå ingen va jag gör. Jag duger endå inte.


tisdag 1 maj 2012

23.29

Nu vill ja inte längre. Mår så himmla illa. Kan inte allt bli som förr bara? Jag skulle göra va som helst för att få tillbaka alla vänner. Eller i alla fall slippa skolan. Berättade lite för mamma iaf idag. Vill berätta allt, men det känns som om hon inte kommer förstå. Ingen förstår.

Ligger och skakar. Ny mardröm. Hämskare än de andra. Vill ha hjälp. Hjälp med att sova lungt.

Imorgon är det skola. Kommer typ inte fixa det galant men visst måste man försöka? :)

Känner iaf mig inte trött längre. Hur somnar man nu då? Tröttar ut mig me tv? Nej. Jag bara tänker tills ja inte orkar mer. Kommer ta tid. Mitt nyladdade batteri jag snackade om är urladdat igen. Hur laddar man upp det på 6 timmar? Det går inte.

Scrollan ligger o snarkar. E avensjuk. Tänk att vara mops. Inga problem alls.