måndag 30 april 2012

11.09

Ligger kvar i sängen och tänker på när mitt liv va perfa. När jag hade vänner i mängder. Sen va det em person som omedvetet gjorde mitt liv till min mörkaste mardröm. Vi bråkade lite och sånt. Sen gick alla förutom 3 ifrån mig. Det har vart så i ca en månad nu. Jag mår alltid piss och jag har ont i huvudet i skolan. Ja kan inte koncentrera mig alls där längre. Allt jag vill är att komma hem. Men hemma bråkas det 24/7 istället så jag gömmer mig på mitt rum eller ute. När jag hade vänner brydde jag mig inte om det. Nu är det annorlunda.
Jag vet inte varför allt hände.
Från att älska livet till att varit nära på att ta självmord.
Jag har tänkt berätta för mamma så jag kan få hjälp men det känns som att då blir det sämre istället. Föreldrarna har ingen makt längre.

På bilderna ser ni min utseende förendring. Från typ fjorre till typ scene.



10. 23

Valborg. Jag ska sitta med massa full vuxna och bara stirra i bordet hela jävla kvällen. Kult.
Hoppas ni har det roligare. Ska lägga upp en bild på kläderna jag ska ha på mig sen. Om jag känner för det kanske jag äver gör en tuppkam. En person på DV lärde mig det igår.

Jag har ont i huvudet. Jag är hunerig fast tänker inte äta nått. Kanske tar en naturläkemedelsbrustablett ist. Ska troligen göra om designen lite. Men det återstår att se. Ska nog gå upp till Lisa o se va hon gör. Sen går jag nog en promenad. Well, thats it.


söndag 29 april 2012

21.12

Har jag varit tråkig som inte bloggat på hela jävla dagen? Jag har en andledning, jag har nämligen mått hyfsat bar idag. Först vakna jag vid 10 men gick inte upp förns 12 och åt frukost halv 11. Härlig start.
Men men... sen åkte vi o köpte blommor och frön. Sen sådde vi dom. Sen har jag avrit ute o bara hoppat studsmatta med min syster♥ Då glömmer man alla jobbiga tankar och känner sig... fri.
Mer har ja väll inte gjort. Sitter vid skype och väntar på att Emelie ska logga in.
Adda min skype så jag har nått att gör folks, @linnneap
Men bloggar säkert snart igen.
Mys.

lördag 28 april 2012

12.01

Sitter i soffan o myser med vovarna. Känns ganska bra idag men huvud och magvärken har övergott till illamående. Mysigt att rida i det.
Somna ganska tidigt endå. Tidigare än jag gör på typ tisdagar iaf.
Ska bli kul att få träffa Flisan idag och kanske lätta hjärtat inför henne. Hon e en av mina  ända och bästa vänner<3

Nu ska vi iaf dra. Vi hörs väll.


fredag 27 april 2012

1.31

Ligger och chattar på skype me en random person. Trevligt me lite sälskap. Vi hade visst haft gympa ihop i typ 3an. Kmr iaf nt ihåg han.
Vi har sett nån jäwla mohamedali film men sen efter typ halva så sket ja i det o smög till datan fast jag nt får det. Busigt. Fick iaf dataförbud.
Ska nog sova för har sprägande huvudvärk o magvärk. Överdosera igen o glömde dropparna. Tummen upp! :(
Sov gott.


17.43

Har fixat till håret lite nu.
Som ni ser. Blue highlights. På före bilden lurar min hemlighet. Den som "de dumma" har fått mig göra.



15.17

Idag dög jag. Men jag påminde mig själv hela tiden att på onsdag blir jag osynlig för henne igen.
Sa ifrån på morgonen men fan heller fatta hon.
Nu sitter jag på bussen påväg hem. Ser fram imot helgen och dom lediga dagarna. Mitt batteri jag lever på i skolan håller på att bli utladdat. På helgerna laddar jag upp det så jag kan överleva uttligare en vecka utan att jag begår självmord.
Hur som helst. Åker hem ned taskigaste självkänslan och hoppas att a day to remember kan pigga upp mig me deras sköna riff. Ha det bra stalkers.


torsdag 26 april 2012

7.25

Står och väntar på bussen i kylan. Känns som jag kör fjorrestyle idag. Har på mig mjukisar och en tajt svart tröja om ni bryr er. Nej trodde väll inte det.
Står och typ stirrar på marken för jag har inget bättre för mig.
Kuk liv jag har. Vill bara att det ska bli helg så man slipper alla blickar..

Nu sitter ja på bussen och dunkar bfmv på högsta volum för att få bort alla tankar. Fan. Hatar mitt liv.


21.43

Ligger och tittar på tv i min sköna säng. Resten av dagen har varit hyfsat bra. Lisa gjorde maten och jag tränade hundarna. Orkade inte åka till vårelden. Kännde mig inte så pepp. Imorgon ska ja försöka snacka me henne om vf jag helt plötsligt dög. Om jag vågar.
Ska nog sova nu. Så jag kan vakna upp utvilad och utan huvudvärk. Kul att så många följer bloggen. Redan 75 unika :D Vad tycker ni är så kul att läsa om i en deppig tonårings blogg?? Haha skoja xd.
Men ha det bra. Sj ska jag fösöka att inte göra som tjejen på bilden, gråta mig till söms<3


14.38

Ligger i vilorummet i skolan och deppar av mig. Har ont i huvudet av alla tankar så jag skippar sista lektionen. Kan visst inte messa de andra... Men hoppas Emelie besöker mig på deras bensträckare iaf.

Allt har förendrats. Inget kommer förendras mer.

Igår gjorde jag nått jag ångrar.


9.16

Idag är en dag då hon är sjuk och då duger jag. Så jävla trött på det här nu!


onsdag 25 april 2012

19.06

Min header kommer visst ta tid. Kanske gör en halvtaskig sak senare.

Känner att jag lever upp mitt bloggnamn idag...

Känner mig ganska deppig som sagt och jag vet inte riktigt varför. Men en av anlednigarna kan ha varit en viss persons fel. Den "personen" och jag hade börjat snacka lite på DV, helt plötsligt lägger den upp en bild och skriver att om 11 dagar så kommer inte denna underbara sak finnas längre... jag försöker såklart stoppa den där personen, men hon har helt bestämmt sig. Hon vill inte finnas kvar här längre.Jag vaknar upp med ångest efter alla mardrömmar som förföljer mig. Den nya är om den personen. Jag vill inte att den personen ska lämna oss...!<3

Skolan är inte kul längre.

Om jag tänker efter tycker jag inget är kul längre. Inget känns värt att kämpa för.

Allt är endå förgäves.

Att vara männsika suger egentligen.

Hej då


tisdag 24 april 2012

7.49

Sitter i bussen efter en stressig morgon. Varför är alla så sura på morgonen? Do like me istället. Såfort jag vaknar kastar jag mig över mobilen o spelar bfmv och tar mig upp och gör mig iårdning ;)
Glömt mitt headset i skåpet så det e pisstyst i örat.
Lyssnade på Bring me the horizon idag. Bara jag eller har dom blivit sämre?!
Menmen, här är dagens outfit.
Ha de!


22.10

Nu har jag äntligen kommit hem från bajs lynaden och fått duscha. Nu väntar sista delen av den sista dokusåpan. Det e fett najs. Vill inte till skolan mår inte bra. Har inte bara ont i magen för att jag visst överdoserade mina tabletter (lungt, naturläkemedel jag kmr nt dö!) utan ont i huvudet också efter att hört tjocka hundtanter snackat hål i huvudet på mig. En av dom är rädd för mig. Hon vågar knappt se på mig hah! Råkade visst ge henne ett par bitch blickar när hon snackade skit om min mops. Skit o skit tyckte nt det va rätt iaf. Ska hon säga som har en fet bajsbrun tax... xD
Bloggar mer imorgon. Bjuder på en muppbild. Gonatt.


18.42

Första inlägget, va trevligt.
En sak är ganska sjuk, jag har redan haft 25 besökare fast jag nt har reklamerat den eller skrivit nått, e inte det ganska creapy?
Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Men idag har vi haft inställd idrott, intressant? Nej, för jag såg för en gångs skull fram till det. Vi skulle spela vollyboll och det är en av de få sporter jag faktiskt kan behärska någonlunda bra. Men jag drog till Sara istället. Hon är nog min bästavän om man fortfarande har det.
Ska snart på fucking sämsta trågigaste rallylynaden med min mops. Vi är helt hopplösa på det. Men som tur är e det bara 2 gånger kvar så vi får väll stå ut :)
Well well, här har ni en gammal bild på mig. Usch. Börjar bli trött på den nu och ska ta nya snart... :)
Bloggar kanske sen från mobilen eller snart igen när jag kommer på något vettigt att säja.
Ha de!♥